top of page

Shoutout Sunday - Dan


Vi spelade mot seriens bottenlag idag och vann med 16-0. Jag gjorde 7 mål och 6 stycken assist - vet inte om jag någonsin gjort så många poäng i en och samma match förut. Det är egentligen inte jättekul att spela när det är så ojämnt men vi behövde all målskillnad vi kunde få eftersom laget precis över oss i serien har bättre i nuläget.

Att vara hemma över sommaren och gästspela i moderklubben är egentligen bara för att det är jävligt kul med fotboll, att spela ihop med några av det gamla 93-gänget och för att det är roligare att springa med boll än utan. Men någon som får mig att vilja göra ett extra mål och att bidra så mycket som möjligt under den korta tid jag är hemma är Dan Eriksson.

Dan har varit tränare/lagledare/fixa-allt-som-behövs-i-klubben-och-lite-till-person sedan jag gick på högstadiet. Han har fullkomligt levt för Leksands fotbollsklubb i allmänhet och damlaget i synnerhet. Varit engagerad i exakt allting som rör klubben och dessutom gjort det utomordentligt bra. Han är en av de mest osjälviska personerna jag vet, som innerligt bryr sig om alla spelare och alltid ställer upp. Han är först på varje träning och sist därifrån. Han är alltid glad och jag har aldrig sett honom vara otrevlig mot någon endaste person (aldrig ens en domare). En helt raktigenom fantastisk människa. Jag vet inte vad Leksands fotboll skulle vara utan Dan. Tusen tack för allt du gör och all tid du lägger ner. Du är the real MVP!


Archive
bottom of page